De bakker zijn broodjes, het reclamebureau zijn ideeën en de ingenieur zijn technische kennis: we zijn met z’n allen continu iets aan het verkopen. Het is de ronkende motor van elk bedrijf en zet alles een versnelling hoger. Maar als die motor stilvalt, moet er snel iets gebeuren of je bedrijf komt geen meter meer vooruit.

SalesWise is gespecialiseerd in sales in al zijn facetten, van start tot finish. Ze geven u niet alleen de beschikking over een ijzersterk sales profiel, maar daarachter schuilt een team van ervaren sales specialisten die de begeleiding en coaching van het profiel verzorgen.

SalesWise zocht een partner die kon helpen om de digitale werking te verbeteren van hun organisatie. Hiervoor kwamen ze bij Behind Your Business aankloppen. Tijdens dit project hebben we hen geholpen door meer digitaal te werken dankzij onder andere Microsoft 365 en Microsoft Teams. Deze software helpt nu SalesWise om efficiënter samen en op afstand te werken in de cloud. Tevens hebben we gedacht aan de veiligheid van hun data. Zo hebben we de nodige security voorzien. Van hun data wordt tevens een back-up gemaakt in ons datacenter zodat er nooit iets verloren gaat.

Als snelgroeiend bedrijf zoeken we partners die met ons meedenken. Partners die ons proactief adviseren over hoe de zaken anders en beter kunnen, zonder dat we daar zelf achter moeten vragen. Die proactieve aanpak maakt van Behind Your Business voor ons de perfecte ICT partner.

Gunter America | Managing Partner

Bent u ook op zoek naar een partner die u kan helpen op digitaal vlak? Neem dan contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.