Of u aan telewerk doet of toch aanwezig bent op kantoor, Teams komt beide partijen ten goede. De tool verbindt werknemers zodat iedereen zo productief en veilig mogelijk blijft terwijl we ons aanpassen aan de nieuwe manier van werken anno 2021. Vergaderingen, gesprekken, chatten, de vertrouwde Office-apps en workflows voor bedrijfsproccessen. Het zit allemaal in de applicatie.  

Wij geven de komende weken 10 tips en talrijke trucs om de productiviteit en samenwerking in het team te maximaliseren. Vandaag volgt tip 8.

Vereenvoudig dagelijkse activiteiten

Concentreer u op het maken van betere producten en het nemen van betere beslissingen door dagelijkse activiteiten, bedrijfsprocessen en routinetaken te automatiseren. Microsoft biedt hiervoor 3 handige tools aan die het leven makkelijker maken. Namelijk Power Apps, Power BI en Power Automate.

  • Bouw no-code en low-code aangepaste toepassingen in Power Apps die routineprocessen automatiseren en structuur voorzien.
  • Centraliseer en integreer gegevens en rapportages met de nieuwe Power BI-app en deel deze inzichten direct in Teams.
  • Automatiseer taken en workflows met voorgemaakte sjablonen, aangepaste berichtacties, @-vermeldingen en automatisch berichten posten in kanalen dankzij Power Automate.

Wilt u meer weten over Microsoft Teams? Of hiermee aan de slag gaan?
Neem dan zeker contact op met ons.

Please follow and like us: