Ze zijn schaars in de ICT, vrouwen die hun mannetje weten te staan. Maar we hebben er één gevonden. We stellen jullie graag voor aan Sarah Van Waelderen! Samen met Els komt zo het aantal powervrouwen in onze mannenbastion op twee te staan.

Van opleiding is Sarah handelsingenieur in de beleidsinformatica en ongeveer 20 jaar geleden begon ze haar carrière bij Deloitte. Na passages bij Altran, Remmicom en Prato vond ze, mede dankzij oud-collega Els, haar weg naar Behind Your Business. In het begin van de loopbaan hield ze zich vooral bezig met IT audits en project management, maar de afgelopen vijftien jaar verdiende onze aanwinst haar strepen als business analist. Dezelfde functie die ze bij ons zal uitvoeren. Zo zal Sarah op tal van projecten helpen zoeken naar creatieve methodes om taken te versnellen en werkwijzes te verbeteren door het maken van analyses. Veel succes Sarah!

Hobby’s

– Gaande van modelbouw tot haken en breien 
– Koken en bakken

Eerste aanraking met IT

Een zware bak wat moest doorgaan als computer toen ik 15 was.

Indien ik niet werkte in de IT zou ik…

Een laborante of verpleegster geworden zijn.

Meest trots op welke professionele verwezenlijkingen

Eigenlijk op alle applicaties waar ik aan gewerkt heb. Misschien het meeste op de online banking tool van Fortis, omdat dat het grootste publiek betrekt.

Please follow and like us: