Of u aan telewerk doet of toch aanwezig bent op kantoor, Teams komt beide partijen ten goede. De tool verbindt werknemers zodat iedereen zo productief en veilig mogelijk blijft terwijl we ons aanpassen aan de nieuwe manier van werken anno 2021. Vergaderingen, gesprekken, chatten, de vertrouwde Office-apps en workflows voor bedrijfsproccessen. Het zit allemaal in de applicatie.

Wij gaven de komende weken 10 tips en talrijke trucs om de productiviteit en samenwerking in het team te maximaliseren, vandaag volgt de laatste tip.

Maak verbinding binnen uw organisatie

Of u nu vanaf afstand of op kantoor werkt. Het is essentieel dat iedere meeting, van kleinschalig teamoverleg zoals een dagelijkse standup tot een (inter)nationale vergadering online toegankelijk is. Dit biedt mogelijkheden om een veilige sociale afstand te handhaven, terwijl we het bereik net vergroten. Denk maar aan online vergaderingen en zelfs evenementen op zeer grote schaal.

– Het organiseren van live-evenementen in Teams voor iedere medewerker binnen het bedrijf om de betrokkenheid, gemeenschap en dialoog te stimuleren tussen leiders en medewerkers.

– Tijdens interactieve Teamsvergaderingen kunnen we tot 1.000 deelnemers toevoegen die kunnen chatten, praten en video kunnen inschakelen voor samenwerking in realtime. Dit vraagt wel de nodige afspraken om het niet te laten uitdraaien op een fiasco met talloze mensen die langs elkaar praten.

– Maak contact met medewerkers, klanten en partners met een view-only modus tijdens Teams-vergaderingen met maximaal 20.000 deelnemers. Ideaal om bijvoorbeeld eens een webinar te organiseren!

Wilt u meer weten over Microsoft Teams? Of hiermee aan de slag gaan?
Neem dan zeker contact op met ons.