Netwerkinfrastructuur die meegroeit met uw bedrijf: cloud computing is de toekomst.

Bent u op zoek naar een een virtuele machine, storage of andere infrastructuur oplossing die meegroeit met uw organisatie? Al aan cloud infrastructuur gedacht? Wat is cloud infrastructuur of cloud computing? Dit is ook wel gekend als IaaS (Infrastructuur As A Service). Dit is een virtueel platform wat gebruikt kan worden voor het hosten van web applicaties, websites, virtuele machines/virtuele servers. Het voordeel is dat u geen eigen hardware, software, antivirus, firewall, load balancers … moet aankopen. Dit wordt allemaal door het virtuele platform geleverd.

Wij zijn grote voorstander van de Microsoft Cloud, Microsoft Azure. Het grote voordeel van de publieke cloud is het Pay-Per-Use model. U betaalt dus enkel voor uw verbruik. Daarnaast is het ook eenvoudig te schalen zonder grote hardware kosten.

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. 

Is Azure veilig?

Zeker en vast want beveiliging en privacy zijn geïntegreerd in het Azure-platform. Microsoft verplicht zich tot een betrouwbaarheid, transparantie, normnaleving en naleving van regelgeving van het hoogste niveau, met de meest uitgebreide set nalevingsaanbiedingen van alle cloudproviders. Meer info

Is het alleen voor Windows-apps en -services?

Nee. Azure ondersteunt open-source technologieën; u kunt dus de toepassingen en technologieën van uw voorkeur gebruiken. U kunt op uw apparaat nagenoeg elke toepassing uitvoeren, met uw gegevensbron en uw besturingssysteem. Met Azure hebt u keuzes.

Zal ik geld uitsparen met Azure?

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt, zonder kosten vooraf. Azure biedt flexibele aankoop- en prijsopties voor al uw cloudscenario’s, zoals Azure Hybrid Benefit, en biedt uitgebreide hulpmiddelen voor het beheren van uw clouduitgaven.

Is Azure geschikt voor mijn branche?

Azure biedt oplossingen voor alle bedrijfstakken. Breng cloudservices en producten samen, aangepast aan uw bedrijfstak, om aan uw specifieke wensen te voldoen en innovatie te stimuleren.

Wat onderscheidt Azure van andere clouds?

Azure is de enige consistente, hybride cloud. Azure beschikt over meer regio’s dan eender welke andere cloudprovider, biedt een ongeëvenaarde ontwikkelaarproductiviteit en biedt een uitgebreidere nalevingsdekking. Daarnaast voldoet Azure aan de vereisten van de GDPR (General Data Protection Regulation).

Nog even de voordelen van IaaS of Cloud Computing

  • U moet geen eigen hardware/software/firewalls of andere apparatuur meer aankopen of onderhouden. Dit wordt virtueel als een dienst aangeleverd.
  • Op basis van uw noden groeit de infrastructuur mee (scale up) of krimpt die weer (scale down).
  • U kan er zeker van zijn dat de beste en strengste beveiligingsmaatregels getroffen worden in deze EU datacenters om uw data veilig te stellen.
  • U betaalt enkel wat u verbruikt danzij het Pay-Per-Use model.

Wenst u meer informatie of wil u een offerte op maat?

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
error: Protected By Behind Your Business