fbpx

Low Code software op maat

Een professionele bedrijfsapplicatie, volledig op maat van de eigen noden. Vroeger was dit maandenlang werk voor developers met een extravagant prijskaartje tot gevolg voor de klant. Om achteraf te concluderen dat de behoeften van het bedrijf ondertussen wijzigden. Dit is verleden tijd dankzij Low Code development. De ontwikkeling gebeurt veel sneller waardoor een bedrijf sneller kan (om)schakelen naar wat ze effectief nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben.

Meerwaarde low code

Low code maakt minder gebruik van complexe code en is toch éven krachtig en professioneel. Dankzij een grafische gebruikersomgeving en configuraties worden sneller en goedkoper applicaties op maat gebouwd om bedrijfsprocessen te automatiseren.

Start simple, go big.

Het Power Platform is flexibel genoeg om alle bedrijfsuitdagingen op te lossen. Het is schaalbaar, maar toch wordt controle behouden door de aanwezige security en globaal beheer via Power Platform Admin.

Stroomlijn bedrijfsprocessen

Automatiseer processen op pen&papier en manuele handelingen zoals gegevens invoeren.
Bouw een laag die aansluit met Office 365 apps en gegevens. Of met andere bronnen.

Bedrijfswerking optimaliseren

Bouw apps en oplossingen die cruciaal zijn voor de werking en productiviteit binnen uw organisatie.
Werk verouderde apps (legacy) bij door deze te vervangen door een Power App.

Moderniseer de hele organisatie

Maak gebruik van allesomvattende, complexe moderniseringen van heel uw platform.
Bouw geavanceerde analytische oplossingen.
Breng iedere werkstroom onder de loep en automatiseer de hele cyclus.

Onze aanpak

Behind Your Business is een erkend partner van Microsoft. Wij maken gebruik van het Microsoft Power Platform voor de ontwikkeling van Low Code applicaties. Dankzij gebruik van deze technologie kunnen onze developers eenvoudig en vooral véél sneller bedrijfsprocessen digitaliseren met een professionele bedrijfsapplicatie op maat.

Betaalbare en professionele applicaties op maat voor iedereen

Het Power Platform moedigt ontwikkeling van applicaties aan voor KMO's: Software op maat is betaalbaar geworden en verdient zichzelf terug.

Het traject van een Power App op maat

Bedrijfsprocessen in kaart brengen, analyseren en inschatten.
We bekijken de huidige werking binnen uw organisatie, kijken of een Power App een antwoord kan bieden op de bedrijfsnoden en bezorgen inschattingen van het hele project.

Ontwikkelen en bijsturen tijdens het project.
Op basis van de voorgaande analyses gaan we aan de slag om een oplossing te configureren in een Power App. Tijdens het ontwikkelproces houden we tijdens statusmeetings telkens de vinger aan de pols zodat we meteen kunnen bijsturen indien nodig.

Opleveren, opleiden en onderhouden van de Power App.
Na doorgedreven training kunnen werknemers intern aan de slag gaan met de nieuwe bedrijfsapplicatie. Uiteraard leven we in een veranderde samenleving met steeds nieuwe bedrijfsnoden. Daarom kunnen we achteraf steeds nieuwe modules bij ontwikkelen die een antwoord bieden op wat u nodig hebt.

``Low Code ontwikkeling is een digitale revolutie op zich. Iedere KMO krijgt toegang tot betaalbare professionele applicaties op maat.``

Innoveren, digitaliseren, automatiseren, optimaliseren,.. . Allemaal sleutels die toegang geven tot succes van het bedrijf.

error: Protected By Behind Your Business