fbpx

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams kan je gratis gebruiken bij een licentie van Office 365 of Microsoft 365. Teams is een communicatiemiddel dat het mogelijk maakt om eenvoudiger te communiceren met je medewerkers. Je kan chatten, bellen, documenten uitwisselen, bevragingen doen, nieuws delen, gezamenlijke kalenders opzetten en nog veel meer.

Communicatie

Je kan werken met verschillende teams en kanalen waar medewerkers in groep met elkaar kunnen communiceren. Een team kan een project zijn of een divisie.  Medewerkers kunnen onderling beter met elkaar communiceren. Dit kan één-op-één of in groep. Communicatie kan via chat, geluid of video gebeuren.  Samen zullen we onderzoeken wat het beste past bij jullie organisatie.

Collaboratie

Teams maakt deel uit van Office 365 dat heel wat verschillende Microsoft-producten omvat zoals: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Planner en Power BI. Dit zijn allemaal oplossingen ontwikkeld om de productiviteit te verhogen. Dat alles kan je nu eenvoudig gebruiken vanaf één centrale applicatie, Microsoft Teams.

Collaboration apps

Grote aanpasbaarheid

Heel wat communicatietools op de markt bieden slechts weinig mogelijkheden naar aanpasbaarheid. Teams daarentegen is een hub voor alles wat je werknemer maar nodig zou kunnen hebben. Je kan eenvoudig tabs, connectoren en bots koppelen, gelinkt aan software die je nodig hebt om je werk te doen.

Betrouwbaar en veilig

Microsoft Teams voldoet aan de strengste regelgeving qua beveiliging, wetgeving en beheersbaarheid zoals je zou verwachten van een Microsoft product.

Samengevat

Teams zal de verbondenheid tussen je medewerkers sterk verbeteren. Ook heb je meer controle over wat er allemaal besproken wordt, je kan het beter beheren. Het is dan ook best om afscheid te nemen van de WhatsApp groepjes, hier is het heel moeilijk om controle over te houden.

Gerelateerde afbeelding

Waarom Teams en niet Slack, HiTribe of MeetRoger?

  • Er is een gratis variant die je in staat stelt om te evalueren hoe succesvol Teams is in jouw bedrijf. Met minimale inspanning kan je een pilootproject starten dat er degelijk en professioneel uitziet voor je medewerkers. Slaat het aan, dan kan je meer opties toevoegen.
  • Microsoft Teams is één van de meest succesvolle applicaties die Microsoft ooit heeft uitgebracht. Microsoft is marktleider in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Vandaag zijn er meer dan 13 miljoen dagelijks actieve gebruikers van Microsoft Teams
  • Microsoft Teams biedt heel wat mogelijkheden om uit te breiden. Er zijn meer dan 150 apps die je kan integreren. Tevens integreert Microsoft Teams het beste met andere Microsoft producten zoals SharePoint Online, dat spreekt voor zich.

Graag een demo of meer info?

error: Protected By Behind Your Business