fbpx

Wat is het Microsoft Power Platform?

Een platform dat bestaat uit verschillende toepassingen waardoor iedereen zelfs zonder ontwikkelaarsachtergrond bedrijfsprocessen kan automatiseren.

Power Apps

Zelf bedrijfsapplicaties ontwikkelen voor het automatiseren van bedrijfsactiviteiten. Raadpleegbaar op zowel laptop, smartphone als tablet op basis van nieuwe of al bestaande gegevens. Geen dure ontwikkelkosten meer door het allemaal in eigen beheer bij elkaar te klikken op korte tijd zonder codeerkennis. Dit is de kracht van Power Apps.

Power Automate

Bedrijfsprocessen en werkstromen automatiseren over meerdere applicaties heen. Triggers leiden tot bepaalde acties die we aan de hand van click & play kunnen samenstellen. Denk maar aan pushnotificaties en automatisch gegenereerde e-mails tot ingewikkelde business processen die stap voor stap dienen gevolgd te worden.

  Power BI

  Een zeer krachtige tool voor de visualisatie van gegevens om tot cruciale bedrijfsinzichten te komen. Business intelligence dankzij dashboards met grafieken, tabellen, staafdiagrammen of noem maar op hoe je de data wilt raadplegen. Power BI heeft het allemaal en dankzij de standaardkoppelingen met onder andere het Microsoft Ecosysteem is de opzet plug & play.

  Power Virtual Agents

  Met Virtual Agents kan je jouw eigen (software)robot bouwen voor het beantwoorden van klantvragen, vragen van de eigen werknemers of vragen van websitebezoekers. Deze krachtige chatbots maken gebruik van de aanwezige content, triggerzinnen en vooraf geautoriseerde botconversaties. Allemaal te configureren zonder code zoals de andere producten van het Power Platform.

  Bedrijfsprocessen automatiseren zonder één regel code

  Het Power Platform moedigt Citizen Development aan: Iedereen kan developen zonder programmeerkennis

  Microsoft Power Platform

  Zie het Power Platform als de som van alle afzonderlijke Microsoft-producten en externe producten waar alles in samenvloeit. Het platform verbindt losse gehelen zoals Office, Dynamics, Azure en honderden andere applicaties met elkaar.

  Zo komen we tot:

  • Complete bedrijfsoplossingen
  • Cruciale bedrijfsinzichten

  ``Het Power Platform helpt een organisatie te optimaliseren en automatiseren en geeft inzichten.``

  Onmisbare elementen in de bedrijfswereld

  error: Protected By Behind Your Business