fbpx

Wat is het Microsoft Power Platform?

Een platform dat bestaat uit verschillende toepassingen waardoor iedereen zelfs zonder ontwikkelaarsachtergrond bedrijfsprocessen kan automatiseren.

Een suite die bestaat uit tal van apps, services, connectors en een data platform.

Met Microsoft Power Apps kunnen we apps, workflows en aangepaste formulieren maken voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen door middel van een zelfgebouwde Power App op maat. Het platform helpt dus iedereen, van bedrijfsanalisten tot professionele ontwikkelaars, om samen te werken aan het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties.

De onderdelen van het platform

Tools elk met hun eigen functie en mogelijkheden.

Power Apps

Zelf bedrijfsapplicaties ontwikkelen voor het automatiseren van bedrijfsactiviteiten. Raadpleegbaar op zowel laptop, smartphone als tablet op basis van nieuwe of al bestaande gegevens. Geen dure ontwikkelkosten meer door het allemaal in eigen beheer bij elkaar te klikken op korte tijd zonder codeerkennis. Dit is de kracht van Power Apps.

Power Automate

Bedrijfsprocessen en werkstromen automatiseren over meerdere applicaties heen. Triggers leiden tot bepaalde acties die we aan de hand van click & play kunnen samenstellen. Denk maar aan pushnotificaties en automatisch gegenereerde e-mails tot ingewikkelde business processen die stap voor stap dienen gevolgd te worden.

  Power BI

  Een zeer krachtige tool voor de visualisatie van gegevens om tot cruciale bedrijfsinzichten te komen. Business intelligence dankzij dashboards met grafieken, tabellen, staafdiagrammen of noem maar op hoe je de data wilt raadplegen. Power BI heeft het allemaal en dankzij de standaardkoppelingen met onder andere het Microsoft Ecosysteem is de opzet plug & play.

  Power Virtual Agents

  Met Virtual Agents kan je jouw eigen (software)robot bouwen voor het beantwoorden van klantvragen, vragen van de eigen werknemers of vragen van websitebezoekers. Deze krachtige chatbots maken gebruik van de aanwezige content, triggerzinnen en vooraf geautoriseerde botconversaties. Allemaal te configureren zonder code zoals de andere producten van het Power Platform.

  Bedrijfsprocessen automatiseren via het Power Platform

  Applicaties op maat zonder complexe kennis van programmeren

  Microsoft Power Platform

  Zie het Power Platform als de som van alle afzonderlijke Microsoft-producten en externe producten waar alles in samenvloeit. Het platform verbindt losse gehelen zoals Office, Dynamics, Azure en honderden andere applicaties met elkaar.

  Zo komen we tot:

  • Complete bedrijfsoplossingen
  • Cruciale bedrijfsinzichten

  ``Het Power Platform helpt een organisatie te optimaliseren en automatiseren en geeft inzichten.``

  Onmisbare elementen in de bedrijfswereld

  error: Protected By Behind Your Business