fbpx

Bedrijfsprocessen automatiseren

Gebruik RPA voor het optimaliseren van de werking in uw organisatie

RPA (robotgestuurde procesautomatisering) automatiseert simpele en repetitieve bedrijfsprocessen zodat werknemers deze taken niet meer moeten uitvoeren. Een virtuele softwarebot zal de handelingen overnemen op basis van vastgelegde regels. RPA kan ingeschakeld worden bij alle verrichtingen gedurende een vastomlijnd proces waar mensen niet over hoeven na te denken. Onder andere het handmatig invoeren van data en opstellen van facturen behoort zo tot het verleden.

image

Software integreren

Gebruik API of andere kanalen om verschillende software te koppelen

image

Softwarepakketten kan je soms niet standaard aan elkaar linken. Daardoor is het nodig gegevens uit het ene systeem over te typen in het andere. Overbodig werk, want door middel van een API-koppeling kan software met elkaar communiceren en data uitwisselen. De meest voorkomende voorbeelden zijn koppelingen tussen CRM en het boekhoud- en facturatiesysteem van een bedrijf of tussen het tijdsregistratiesysteem en de verloningsapplicatie.

Voordelen van procesautomatisering

Efficiënter door besparing op tijd en kosten

Een automatische koppeling voert de taken sneller uit dan werknemers en kan 24/7 draaien.

Eenvoudig integreren met eigen software

Er moeten meestal aanpassingen gebeurden aan de huidige software. Automatisaties en integraties zijn mogelijk met bijna alle omgevingen en databronnen.

Minder fouten en meer kwaliteit

De kans op menselijke fouten verdwijnt meer waardoor de kwaliteit van processen en producten stijgt.

Productieve en tevreden werknemers

Werknemers hebben meer tijd over voor belangrijkere taken die leuker zijn dan bandwerk leveren.

Vragen over automatisering?

Wij krijgen regelmatig de vraag van klanten om hun processen te automatiseren. Hierdoor hebben wij de nodige expertise in het opzetten van robotsoftware op basis van UiPath en ervaring bij API-koppelingen. Contacteer ons indien u vragen hebt hierover.

error: Protected By Behind Your Business