fbpx
logo motion center
Audit
Adviesrapport
Back-up en antivirus
Hardware

Waarvoor ze onze expertise nodig hadden

Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hart van Tienen opgericht door Philippe Laurent. Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. In Motion Center staat zowel voor volwassenen als kinderen en jongeren een multidisciplinair team klaar dat bestaat uit getalenteerde therapeuten en coaches, met elk verschillende opleidingen en interesses.

Op vraag van Philippe voerden we een audit uit om meer inzicht te krijgen in de huidige situatie. Zowel op vlak van IT, de werking en de aanwezige processen. Hiervoor hielden we  enkele workshops en deden we interviews met interne en externe stakeholders. Daarnaast keken we over de schouder mee en brachten we de processen in kaart (job shadowing). Het resultaat goten we in een adviesrapport met voorstellen tot verbetering. Uit dit onderzoek kwamen ook zeer nuttige inzichten voort die Motion Center kan gebruiken voor toekomstige sales- en marketingactiviteiten.

Omdat de samenwerking zo vlot verliep, koos het management van Motion Center ons als hun vaste IT-partner. We leverden hen ondertussen al heel wat hardware en zorgden voor een professionele cyberbeveiliging.

Philippe Laurent

Philippe Laurent | Zaakvoerder

Chacun son métier, ik ben erg blij dat ik me niet moet bezighouden met zaken waar ik niets van ken. Op deze manier kan ik mijn tijd exclusief reserveren voor mijn passie: patiënten behandelen.

Contacteer ons indien u dit interessant vindt en meer wilt weten over de mogelijkheden.

    error: Protected By Behind Your Business