fbpx

U heeft een bepaald probleem en zou graag software op maat laten ontwikkelen? Ons team van senior softwareontwikkelaars is gespecialiseerd in Windows, mobile en web ontwikkeling. Wij maken gebruik van de laatste nieuwe technologie en garanderen dan ook applicaties die zorgen voor de beste user experience (UX).

Noden in kaart  brengen

Alvorens we starten met de ontwikkeling brengen we de noden high level in kaart. Zie het een beetje als de kantlijnen van de gewenste applicatie. Hier ligt ook sterk de focus op gebruikerservaring (UX) en de gebruikersflow in de applicatie.

Agile software ontwikkeling

Nadat we de noden in kaart brengen starten we met de ontwikkeling. Wat betekent agile software ontwikkeling? Dit is een soort van software ontwikkeling waar er iteratief ontwikkeld wordt en men opwerkt naar een gewenst resultaat. Om de twee weken is er een demo van wat er gedaan werd in de afgelopen twee weken en dit kan dan getest worden. Er volgt dan ook een moment waarop feedback gegeven kan worden. Hierdoor wordt er heel kort op de bal gespeeld en kan er tijdig bijgestuurd worden indien nodig.

Gerelateerde afbeelding

Systeemintegratie

Wij krijgen regelmatig de vraag van klanten om hun software met elkaar te integreren. Denk aan een bedrijf dat met een apart HR-pakket en een tijdsregistratiesysteem werkt. Vaak zorgt dit voor veel manueel werk. Tijd die efficiënter ingezet had kunnen worden. Wij hebben expertise in het opzetten van een koppeling tussen dit soort pakketten.

Neem gerust even contact op voor meer informatie.

error: Protected By Behind Your Business