fbpx

Uw online beveiliging. Tot in de puntjes geregeld.

Neem geen risico’s en geef criminelen online geen kans. Beveilig de IT van uw organisatie met het Cybersecurity Pack.

Een noodzaak voor iedere KMO

Met een wereldwijde omzet van 5 biljoen euro wint cybercriminaliteit de laatste jaren steeds meer aan terrein, ook in België. Vraag dat maar aan bedrijven als Asco en Picanol. Zij zijn het lichtend voorbeeld dat dit geen ver-van-ons-bed-show is. Onderzoeken tonen aan dat cybercriminelen niet enkel grote ondernemingen viseren, KMO’s zijn evenzeer een belangrijk doelwit.

Gehackt worden kan ieder bedrijf overkomen. Verlies van cruciale bestanden, het stilleggen van de productie, betalen van losgeld… Allemaal met hetzelfde resultaat, beschadiging van het vertrouwen in de organisatie en een gigantisch omzetverlies. Voorkomen is beter dan genezen.

Wilt u een gratis security audit laten uitvoeren? Klik dan hier om zelf een videogesprek in te plannen met ons. Tijdens deze sessie van 15 minuten analyseren we de huidige beveiliging en zeggen we waar de zwakke punten liggen.

Belang van een goede oplossing

De meeste bedrijven kiezen voor een vals gevoel van veiligheid. Online zijn er tal van goedkope en gratis tools te vinden die u een goede beveiliging beloven. Uw huis beveiligen tegen inbrekers doet u toch ook niet met een belabberd slot op de deur?

Behind Your Business bundelt voor u de beste online beveiligingsapplicaties in één voordelig Cybersecurity Pack. Als vaste IT-partner van CLB Group helpen we al meerdere tevreden klanten bij het optimaliseren van hun beveiliging. Meer nog, ons Cybersecurity Pack is een vereiste voor het mogen afsluiten van een Cyberpolis bij CLB Verzekeringen.

Inhoud van het Pack

Het Cybersecurity Pack berust op 3 belangrijke pijlers. Heeft u geen back-up nodig, kies dan voor Cybersecurity +
In de meeste gevallen is echter Cybersecurity Pro aanbevolen. Contacteer ons gerust voor welke formule bij u past.

Antivirus

Online virussen evolueren voortdurend om achterpoorten in ieder type beveiliging te vinden. Een up-to-date systeem is dus zeker noodzakelijk.

In 2019 nam onze partner deel aan 86 onafhankelijke tests – 64 keer behaalden zij de eerste plaats. Voor zeven jaar op een rij – van 2013 tot 2019 – werden hun beveiligingstechnologieën het meest getest en het meest bekroond.

Niet enkel de PC, ook twee mobiele toestellen per gebruiker genieten van bescherming dankzij de antivirus.
Powered by ®Kaspersky  

Anti-Spam

De anti-Spam die wij aanbieden blokkeert schadelijke e-mails die de standaard Office 365-beveiliging zelfs niet eens detecteert. Verder beschermt het u tegen bedrijfsfraude via e-mails. Deze dure grap kost bedrijven wereldwijd jaarlijks 5 miljard euro.

Naast de bescherming van uw e-mails beschermt de anti-Spam ook uw sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

Back-Up van uw systeem

Het duurt gemiddeld 140 dagen voordat iemand ontdekt dat gegevens beschadigd of verwijderd zijn, ​maar de standaardinstellingen bieden slechts beveiliging gedurende 30-90 dagen. Onopzettelijke verwijdering​, migraties, ransomware… Verlies van data is snel gebeurd voor u het doorheeft.

Vergeet ook zeker niet dat de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor gegevensbeveiliging bij de eigenaar van de gegevens ligt, uw organisatie. Deze tool, wereldwijd gebruikt door 84.000 gebruikers, helpt u voldoen aan alle wettelijke en compliancevereisten.

Cybersecurity +
6,50 /maandelijks per gebruiker

antivirus | anti-Spam
exclusief installatiekosten

Cybersecurity Pro
15,00* /maandelijks per gebruikerantivirus | anti-Spam | back-up
exclusief installatiekosten
vanaf 15€ (afhankelijk van verbruik)

Wilt u 30 dagen lang gratis eens een professionele antivirus uitproberen?

Als u niet tevreden bent na deze proefperiode, zijn er geen verplichtingen. Overtuigd? Dan helpen we je graag op weg met Cybersecurity binnen uw bedrijf.

    error: Protected By Behind Your Business