fbpx

Heel wat kmo’s en vzw’s hebben niet de luxe om een IT-manager aan te nemen. Vaak wordt de taak dan opgenomen door diegene die het meeste affiniteit heeft met IT of een externe leverancier. Door uw IT-management te outsourcen aan Behind Your Business kan u ervan uitgaan dat uw belangen in goede handen zijn. 

Gelijk de naam van ons bedrijf het ook zegt: wij staan achter uw bedrijf. We willen onszelf in uw schoenen zetten. Meedenken hoe we het bedrijf efficiënter kunnen laten werken conform budgetten en strategische doelstellingen.

Wat zijn de voordelen van IT-Management As A Service?

  • IT-strategie is een feit: Er wordt een IT-strategie gedefinieerd die afgestemd is op de strategische doelstellingen van de organisatie. 
  • Verlaag IT kosten: We hebben meer inzicht in wat IT mag kosten? Rekent uw huidige IT-leverancier u nog wel het juiste aan of worden u allerlei verdoken diensten doorgerekend die niets opbrengen? 
  • Verhoog efficiëntie: IT-systemen die goed geïntegreerd zijn leiden tot minder manueel werk en dus ook meer efficiëntie op de werkvloer.
  • IT landschap dat klopt: Veel bedrijven gebruiken veel verschillende software. Wij stellen dan de vragen: is er voldoende integratie tussen deze software? Is de software wel met elkaar te koppelen? Soms moet er op zoek gegaan worden naar nieuwe software, maar hoe weet u dat u de juiste software kiest? Wij zorgen voor de juiste selectie en bezorgen u een grondig advies.

Wenst u meer informatie of wil u een offerte op maat?

error: Protected By Behind Your Business