Een kersverse versterking voor het BYB-team. Al een week vertoeft Nicky Humblet ondertussen bij ons op kantoor en vanaf dag één draagt hij al zijn steentje bij. De nieuwe software ontwikkelaar zal iedere dag het team helpen om applicaties te ontwikkelen om processen te vereenvoudigen en mensen te helpen. Dit zal onze collega doen door zich te verdiepen in het Microsoft Power Apps, een platform dat low code app development mogelijk maakt. Hij komt over van Profel waar hij zijn eerste werkervaring opdeed. Daarvoor liep hij stage op de Corda Campus bij Bewire tijdens zijn bacheloropleiding toegepaste informatica. Nicky zal ervoor zorgen dat we niet uit onze voegen barsten. Moest dit fysiek gebeuren, komt zijn andere bachelorsdiploma in de bouw, ja dat heeft hij ook, van pas. Welkom Nicky en veel succes!     

Leeftijd

24 jaar

Hobby’s

Volleybal, tennis en padel

Interesses

Reizen, sport en muziek

Please follow and like us: