Drie jaar geleden begon Mathias zijn reis bij Behind Your Business. Op dat moment was Jeugdlink nog een veelbelovend concept, klaar om de markt te veroveren.

Pionier voor Jeugdlink

Mathias werd de pionier op het gebied van sales en marketing voor deze startup en zijn missie was duidelijk: Jeugdlink op de kaart brengen. En dat is gelukt! Pleegzorg Vlaanderen koos er zelfs voor om binnenkort van start te gaan met Jeugdlink.

Kansen voor groei.

Wat Behind Your Business zo uniek maakt, is de kans om jezelf te ontwikkelen. Voor wie gedreven en leergierig is, zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Mathias heeft een vergelijkbare ontwikkeling doorgemaakt. Aanvankelijk lag zijn verantwoordelijkheid op het gebied van sales en marketing, maar in de loop der tijd heeft zijn rol zich verder ontwikkeld. Hij heeft de kans gegrepen om zich te ontwikkelen tot een veelzijdige medewerker die zich voornamelijk bezighoudt met het uitvoerende aspect en het succesvol beheren van externe projecten.

Unieke bedrijfscultuur

Behind Your Business heeft altijd een hechte bedrijfscultuur gehad met korte communicatielijnen. Hier heeft niemand een verheven positie, ‘iedereen staat op gelijke voet’.

Boodschap aan nieuwkomers

Nieuwkomers die zich thuis willen voelen, moeten een persoonlijke drive en een bepaalde leergierigheid hebben. Uiteraard ook teamplayers zijn die met de collega’s op gepaste momenten ook hun fun aspect niet mogen vergeten.

Wij kijken zeker uit naar de volgende hoofdstukken van Mathias zijn reis bij Behind Your Business en de verdere groei van dit inspirerende bedrijf. Samen blijven we bouwen aan succesverhalen en dromen verwezenlijken.