Goede vrijdag valt voor ons een weekje later in 2022. Want voor Pasen mogen we dit jaar, behalve een gezonde dosis chocolade, ook een ander leuk geschenk in ontvangst nemen dat luistert naar de naam Jenna. We zijn er zeker van dat haar komst geen windeieren… of moeten we zeggen geen paaseieren zal leggen.  

Behalve iedere dag bedrijfsprocessen in kaart te brengen en testen uit te voeren, heeft Jenna nog andere passies. Zo houdt ze wel enorm van een leuke wandeling en van één of meerdere glazen wijn. Geen idee of ze beide zaken het liefst combineert of niet? Dat moeten we haar nog vragen. Alleszins zal ze haar meteen thuis voelen aangezien we met het team vaak een middagwandeling maken ter ontspanning.

Dat ze een manusje-van-alles is bewijst haar verleden. Jenna begon als bachelor in de orthopedagogie, maar kwam via verschillende tussenstappen zoals de uitzendsector terecht in de IT-wereld. Gaandeweg werkte ze haar op door verder en verder zich te verdiepen in softwaretools en analysewerk, onder andere via een bijscholing on the job. Leergierigheid check!

Via “interimbureau Els”, zo mogen we haar ondertussen toch noemen na enkele recente aanbrengsten, vond de mama van een jonge spruit de weg naar het BYB-Team, want ‘This is the way’.  Haar formele functie: Business/Functioneel analist, wij gebruiken echter graag de benoeming ‘Vertaler tussen klant en het ontwikkelteam’ om deze term begrijpbaar te maken.  

Jenna, we heten je alvast zéér welkom bij Behind Your Business. En als je even vlot bent met business analyses als met een fles wijn (mopje éh) zit dat zeker snor.

‘I have spoken’.

Andere hobby’s

Met een baby blijft er niet veel meer tijd meer over. Maar ik ben zeker te vinden voor spelletjesavonden of lekker gezellig keuvelen met vrienden en familie.

Eerste èchte ervaring met IT

In mijn opleiding zat dit ook wel voor een stuk vervat, maar ik denk dat als uitzendconsulent pas echt de microben van softwaretools en hun verhaal te pakken had.

Op welke professionele verwezenlijkingen/projecten het meest trots

De weg die ik afgelegd heb van mijn bachelor orthopedagogie naar de wonderen van de IT wereld als analist. Best een grote GAP tussen de twee en toch heb ik mijn weg erin wel weten te vinden.

Wat vind je zo leuk aan jouw job/functie?

Een oplossing te kunnen bieden voor je klant en de business waarbij beide partijen tevreden zijn. Het ‘yes-gevoel’ dat je hebt als het werkt en je na zoeken hun gevonden hebt!

Ook werken bij Behind Your Business? Ga dan zeker eens kijken bij onze openstaande vacatures

Please follow and like us: