Na grondige analyse van onze interne werking kwamen we tot de conclusie dat we nog een extra functioneel analist nodig hadden! En zo komt het ondanks dat we pas twee weken geleden Jenna als analiste mochten verwelkomen, er nu al een nieuw gezicht klaarstond voor de deur. En dat gezicht luistert naar de naam Tom!

In zijn vrije tijd doet onze nieuwe analist behalve koken ook graag aan stijldansen. Als je het ons vraagt de ideale voorbereiding om dagelijks met de nodige klasse door de backlog uit te swingen. En wandelen, dat is eveneens een hobby van Tom waardoor onze BYB wandelclub weer een extra lid telt tijdens de dagelijkse middagpauze.

Ooit studeerde Tom nog af als professioneel vertaler aan de KHLim, maar bij werkgever AT&T klom hij zich op van de service desk tot functioneel analist bij het billing departement in Vilvoorde. Daar droeg hij meer dan zijn steentje bij aan de bouw van een nieuw platform voor gigant Shell. Een prestatie zeker het vermelden waard! Zulke projecten boeien hem enorm, want als analist ben je de brug tussen klanten en developers. Hierdoor krijg je alle kanten van het verhaal te zien.  

Bij ons zullen zijn capaciteiten ongetwijfeld van pas komen bij grote – niet nader genoemde – projecten die in het vooruitzicht liggen.

We heten je van harte welkom in het BYB-team Tom! Dat je in België fan bent van Standard de Liège (en niet STVV) zullen we maar door de vingers zien zeker.     

Andere interesses

Voetbal kijken. Favoriete club is FC Schalke 04  en Standard Luik in België. Muziek, vooral rock & metal. Lekker eten en drinken.

Leuke weetjes

In een ver verleden 2 maanden stage gelopen bij een vertaalkantoor in Malaga.

Eerste èchte ervaring met IT

Het typische inbelgeluid van de oude modems en vooral het feit dat er een keuze moest gemaakt worden. Ofwel op internet kunnen ofwel kunnen telefoneren.

Please follow and like us: