De jaarwisseling heeft voor ons iets leuk in petto, namelijk een aanwinst voor het BYB-team.  
Al enkele weken waren we in blijde verwachting dat Karla ons zou vervoegen. Nu is het eindelijk zo ver!

Dagelijks zal onze nieuwe analiste zich bezighouden om alles mee in goede banen te leiden. Zo zal ze bedrijfsprocessen in kaart brengen, testen uitvoeren en haar bezighouden met projectmanagement. En met één klap hebben we er ineens een professionele bedrijfsfotografe bij. Want naast een postgraduaat projectmanagement heeft ze een bachelor in de fotografie.

In het verleden doorzwom onze wintertransfer, die werd aanbevolen door collega Els, al vele wateren waardoor ze met haar ervaring zeker een meerwaarde zal betekenen. Zo werkte Karla ooit als schoolverlater een jaar lang op verschillende plaatsen in Europa om monumenten en dorpszichten te fotograferen, cool toch? Daarnaast draaide ze een tijdlang mee in de technische helpdesk bij Proximus en in haar vorige job deed ze de implementatie van tijdregistraties bij diverse klanten.

We verwelkomen haar alvast met open armen bij team BYB en hopen dat dit het begin is van een mooie samenwerking. Succes Karla!

Hobby’s

We zijn vorig jaar verhuisd, dus zijn we veel bezig in onze woning en in de tuin.

Eerste aanraking met IT

Als 10 jarige volgde ik een programmeercursus voor kinderen.

Indien ik niet werkte in de IT zou ik…

Dan zou ik wellicht nog werken in de audiovisuele sector.

Meest trots op welke professionele verwezenlijkingen

Als fotograaf leg je belangrijke momenten vast in het leven van je klant. Tastbare herinneringen waarin heel wat creativiteit lag.