Nog een nieuw gezicht die zijn weg vindt naar het BYB-Team!  Zo mogen we vanaf heden Stefan verwelkomen als ons nieuw teamlead voor de infrakant. De tweede nieuwkomer op twee weken tijd. Met een bedrijfsevent volgende week op de agenda de ideale manier op beide heren beter te leren kennen. Volgende informatie konden we Stefan in de tussentijd al ontfutselen.

De vader aan 4 kinderen komt – net als de auteur van dit artikel – uit Zuid-Limburg. Eindelijk eens versterking uit (mijn inziens) het mooiste stuk van de provincie. Nu kunnen we toch al met 2 afwisselend carpoolen na bedrijfsfeestjes richting de fruitstreek!

Stefan zijn vorige uitdaging was bij het contactcenter Callexcell waar hij zich ontfermde over de IT-infrastructuur, dezelfde taken die hij bij ons zal opnemen. De ervaring die hij reeds opdeed bij zijn laatste werkgever in een grote organisatie zal zeker van pas komen waardoor hij zich formidabel over zijn taken kan kwijten. Taken zoals mee de grote (infra)lijnen uitzetten van A tot Z, maar ook opvolging van supporttickets en het adviseren van klanten.

In zijn vrije tijd is de nieuwkomer van BYB – naast de vele hobby’s van zijn telgen –  bezig met koken, fietsen en wandelen. En daarnaast heeft Stefan een gezonde interesse in het ontdekken van nieuwe technologieën en cryptocurrency.

Ongetwijfeld gaan we de nieuwe teamlead bij mondjesmaat nog beter leren kennen komende weken. Alvast welkom in het team Stefan!  

Op welke professionele verwezenlijkingen/projecten ben je het meest trots?

Het opvolgen van projecten en integraties van start tot einde.

Wat vind je zo leuk aan jouw job/functie?

Er is altijd variatie en er zijn steeds nieuwe uitdagingen waarmee ik me kan bezighouden.

Eerste aanraking met ICT?

Eerste computer (Intel 386) gekregen toen ik 10 jaar was, wat direct mijn interesse hierin heeft aangewakkerd.

Wat zou je geworden zijn indien je niet werkte in wereld van ICT?

Geen idee, het is nooit in mij opgekomen om iets anders te doen.

Please follow and like us: