Bij deze maken we officieel een nieuwe inkomende transfer bekend! Enige tijd geleden wisten we Jimmy te strikken als versterking voor ons team. En nu mogen we eindelijk aan de wereld communiceren dat Jimmy de (software)rangen van BYB vervoegt vanaf maart.

Als bachelor in de informatica deed hij de voorbije jaren de nodige ervaring op bij onder andere Wolters Kluwer. Daar hielp hij mee aan de ontwikkeling van software die door duizenden klanten gebruikt wordt alvorens de overstap te maken naar Behind Your Business.

Nu zal hij iedere dag zijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe software. Ongetwijfeld geen enkel probleem aangezien Jimmy zich graag verdiept in nieuwe technologieën. Zeer handig als je weet dat de wereld van IT niet stilstaat en we intern altijd op de hoogte willen blijven van de nieuwste methodieken.

Uiteraard kan de boog ook niet altijd gespannen staan. In zijn vrije tijd engageert Jimmy zich als jeugdtrainer bij de U10 van SK Rummen, de ploeg waar één van zijn twee zoons voetbalt. Genoeg voer tot interessante gesprekken op kantoor aangezien we met een paar voetbalfanaten en enthousiaste voetbalvaders op kantoor zitten!

We zijn er dus zeker van dat we met zo’n versterking zeker de (voet)bal niet misslaan. Van harte welkom in het team Jimmy!

Hobby’s

Films kijken.

Indien ik niet werkte in de IT zou ik…

Ik denk niet dat er een andere optie was dan iets met ICT.

Eerste aanraking met IT

Onze eerste PC thuis toen ik 10 jaar oud was.