Of u aan telewerk doet of toch aanwezig bent op kantoor, Teams komt beide partijen ten goede. De tool verbindt werknemers zodat iedereen zo productief en veilig mogelijk blijft terwijl we ons aanpassen aan de nieuwe manier van werken anno 2021. Vergaderingen, gesprekken, chatten, de vertrouwde Office-apps en workflows voor bedrijfsproccessen. Het zit allemaal in de applicatie.  

Wij geven de komende weken 10 tips en talrijke trucs om de productiviteit en samenwerking in het team te maximaliseren. Vandaag volgt tip 9.

Werken op meerdere types apparaten

Afhankelijk van op welke locatie we tegenwoordig werken, kunnen we gebruik maken van verschillende types aan toestellen. Van laptops tot desktops, van mobiele toestellen tot apparaten in vergaderruimtes. Het is van cruciaal belang om een naadloze en veilige ervaring te hebben om online samen te werken, gesprekken te voeren, bestanden te delen en zoveel meer.

– Daarom hebben we via Teams een naadloze overgang tussen apparaten thuis, onderweg of op de werkplek met één druk op de knop. Alles wat we doen, wordt meteen gesynchroniseerd. Gedaan met lokaal te werken.

– Via de mobiele applicatie voor iOS en Android kunnen we MS Teams raadplegen op ieder moment op iedere locatie via de smartphone. Waarom niet eens een wandeling maken tijdens uw volgende online vergadering?

– Als u op kantoor werkt, kunt u deelnemen aan en vertrekken uit vergaderingen of contactloze interacties uitvoeren op Microsoft Teams gecertifieerde apparaten in de vergaderruimtes.

Wilt u meer weten over Microsoft Teams? Of hiermee aan de slag gaan?
Neem dan zeker contact op met ons.